مراحل تولید

بعد از رسیدن شربت تغلیظ شده ب دمای مورد نظر توسط چاشنی گرفتن محتویات آن تخلیه بر روی میز آهنی بزرگ ک مجهز به خنک کننده آب و پنکه است میباشد خمیر به دست آمده بعد از سرد شدن و اضافه نمودن طعم دهنده های طبیعی مانند هل و نارگیل و غیره برای ورز آمدن و سفید شدن بر روی دستگاه سفید کن قرار میگیرند.

خمیر سفید شده در لقمه های پنج کیلویی ب دهانه ی قالب هدایت و از آن سوی نوار خمیر شامل آبنبات های ب هم چسبیده خارج میشوند.

این خمیر ب دست آمده ک حالا به صورت حبه های کوچک در روی میز در حال خنک شدن میباشند پس از جدا سازی و پلیسه گیری و خنک شدن بعد از 15 دقیقه بسته بندی مشوند.

 

خواص آبنبات هلدار

آمار بازدید

امروز72
دیروز116
هفته72
ماه1515
کل81223

دوشنبه, 19 آذر 1397 15:06
Powered by CoalaWeb