خواص آبنبات گل رز

در این قسمت محتوای مربوط به آبنبات گل رز قرار میگیرد.

مراحل تولید

بعد از رسیدن شربت تغلیظ شده ب دمای مورد نظر توسط چاشنی گرفتن محتویات آن تخلیه بر روی میز آهنی بزرگ ک مجهز به خنک کننده آب و پنکه است میباشد خمیر به دست آمده بعد از سرد شدن و اضافه نمودن طعم دهنده های طبیعی مانند هل و نارگیل و غیره برای ورز آمدن و سفید شدن بر روی دستگاه سفید کن قرار میگیرند.

خمیر سفید شده در لقمه های پنج کیلویی ب دهانه ی قالب هدایت و از آن سوی نوار خمیر شامل آبنبات های ب هم چسبیده خارج میشوند.

این خمیر ب دست آمده ک حالا به صورت حبه های کوچک در روی میز در حال خنک شدن میباشند پس از جدا سازی و پلیسه گیری و خنک شدن بعد از 15 دقیقه بسته بندی مشوند.

 

خواص آبنبات هلدار

مواد لازم

 

تولید آبنبات در ایران به صورت سنتی می باشد.

مواد لازم جهت تهیه آبنبات:

·         شکر

·         سفیده تخم مرغ

·         جوهر لیمو

·         هل و بقیه افزودنی های مجاز

 

را  طی فرآیندهایی مخلوط کرده، محصولی تولید می شود که حجم روزانه تولید آن در استان به 22 تن می رسد. 

موسس و بنیان گذار

 

این تولیدی در سال 1346 شمشی توسط (زنده یاد حاج رمضانعلی حسن زاده) به آدرس بجنورد. کوچه برنجی سابق تاسیس گردید و پس از گذشت زمانی  به کوچه سعدی منتقل گشت .

در این مدت تاکنون افتخار این مجموعه بر آن می باشد که تولیدات و خدمات فراوانی توسط زنده یاد و فرزندان ایشان درسطح شهرستان بجنورد  و  همچنین شهرهای مختلف عرضه گردیده، که این امر باعث جذب  بیشتر مشتریان وفا داری به این مجموعه شده است. 

 

هدف اصلی فرزندان آن زنده یاد اینست که با ارائه هرچه بهتر وارتقاء کیفیت عالی محصولات خود ، هم قدردان تسلی خاطر زحمات وتلاشهای فراوان سالیان گذشته  آن زنده یاد و همچنین درخدمت همشهریان محترم و مشتریان خود باشند.

یادش گرامی

آمار بازدید

امروز115
دیروز114
هفته409
ماه1764
کل74242

پنج شنبه, 26 مهر 1397 23:21
Powered by CoalaWeb